WMVWELnEPaM2yJZgvWLKBMsLQcjbVR4REZNiLbWAmJDUsDbYzW
Zatiaľ nemáte v cenovej ponuke žiadne produkty

DirectKey

29. 5. 2019
DirectKey

DirectKey ™
Elektronické uzamykacie riešenia

 

 

 

-    nové cenovo výhodné riešenie mobilného kľúča

  • využíva cloudové riešenie a technológiu Bluetooth®
  • aplikácia na smartphone rýchlo a ľahko umožní hosťom vstúpiť do svojej izby a ďalších prístupovo kontrolovaných oblastí
  • nevyžaduje sieťové pripojenie, počas pobytu zostávajú prihlasovacie údaje v telefóne

Prístup z pohodlnej vzdialenosti

- technológia DirectKey navrhnutá pre maximálnu jednoduchosť, rozpoznávanie signálu smartfónu z pohodlnej vzdialenosti

???-zámky nevyžadujú prvé prebudenie, (užitočné nielen pre dvere hosťovskej izby, ale aj pre iné aplikácie, ako sú parkovacie miesta)

Výhody pre užívateľa

- Žiadny rad na recepcii
Hostia môžu ísť priamo do svojej pridelenej izby, čím sa vyhnú čakaniu na registráciu na recepcii.

 

- Kľúčové poverenia zostávajú na mobilnom telefóne
Pri každom vstupe sa nevyžaduje sieťové pripojenie. Kľúče nie sú potrebné.

- Vylepšený zážitok hosťa
DirectKey poskytuje hosťom nielen bezproblémový a bezpečný prístup do hotelovej izby ale pokiaľ je  integrovaný s vernostnými funkciami hotelových značiek, umožňuje hosťom spravovať ich pobyt a zlepšuje ich zážitky z interakcie s vaším hotelom.

DirectKey tiež môže pomôcť zvýšiť priame rezervácie prostredníctvom použitia vernostných aplikácií.

- Očakávania sa splnili
Smartphony sa stali základným nástrojom každodenných činností a DirectKey ich začleňuje ako súčasť riešenia menažmentu prístupu hotela.

Podpora všetkých operačných systémov.

(Rieši požiadavky digitálnej prevádzkyschopnosti tým, že on-line uzavrie plán cestovania, a to prostredníctvom preferovanej platformy pre väčšinu mobilných telefónov.)

- Možnosti všetkých výhod
V rámci jednej miestnosti sa dá kombinovať  klasický kartový systém  a DirectKey.

 Výhody pre hotel

- Prevádzková efektívnosť
Úspora finančných prostriedkov vďaka redukcii použitých kariet a ľudských zdrojov na recepcii; umožňuje, aby hotely ponúkali ďalšie doplnkové služby, ktoré pomáhajú zvýšiť flexibilitu, produktivitu a príjmy.

- Budovanie lojality hostí
DirectKey pridáva hodnotu do vernostného programu, ktorý pomáha zvýšiť konkurencieschopnosť hotela. To priťahuje návštevnosť webových stránok a zlepšuje mobilné stratégie zvyšujúce ziskovosť z priamych rezervácií.

- On-line schopnosť systému
DirectKey poskytuje mnoho funkcií z on-line systémov uzamykania, ako sú aktualizácie vzdialeného prístupu, zrušenia v predstihu alebo zmeny v miestnosti v reálnom čase bez toho, aby ste museli ísť na recepciu. Nové prístupové poverenia sa posielajú rýchlo a jednoducho prostredníctvom mobilného komunikačného signálu.

- Vysoká úroveň bezpečnosti
Moduly DirectKey poskytované firmou Onity využívajú pokročilú 128-bitovú technológiu šifrovania AES, ktorá dopĺňa bezpečnosť existujúcich zámkov pridanou vrstvou ochrany.

- Pohodlné aktualizácie
Technológia môže byť ľahko začlenená do existujúcich zámkov, v skutočnosti Onity môže dodatočne k RFID a Smart vybaviť zámky technológie magstripe.

Pri modernizácii z predchádzajúcich zámkov Onity nie je potrebné žiadne vŕtanie dverí, pretože je zachovaná rovnaká stopa dverí. To sa premieta do dôležitých úspor nákladov a času.

Nasadenie a aktualizácie

Nákladovo efektívne a účinné

DirectKey zachováva a zvyšuje vaše existujúce investície. Onity pomôže nasadiť systém DirectKey tak, aby čo najlepšie vyhovoval špecifickým potrebám a poskytoval flexibilné možnosti efektívneho a cenovo dostupného riešenia.

Systém môže byť prispôsobený pre prácu s existujúcimi zámkami od Onity aj iných poskytovateľov.

Jednoduchý proces aktualizácie
Modul DirectKey možno dodatočne namontovať na existujúce zámky Onity, čím sa ušetria náklady na vývoj a čas pri maximalizácii životnosti hardvéru. Okrem toho môže byť zabudovaný aj do zámkov technológie magstripe, okrem bezkontaktných RFID a Smart.

Proces aktualizácie je veľmi rýchly a jednoduchý:
□ Nainštaluje sa novú riadiacu elektronika s technológiou Bluetooth
□ Tím Onity spája moduly s cloud serverom
□ Nehnuteľnosť je pripravená privítať svojich hostí a poskytnúť im ďalšiu výhodu v tom, že pôjdu priamo do svojej izby a obchádzajú recepciu

Viacnásobné využitie aplikácií
□ Izby
□ Výťahy
□ Parkoviská
□ Kongresové centrá
□ Kúpele